Tervehdys!

Olen Natalia, Superfastfood Tmi:n perustaja. Yritykseni valmistaa terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja karkeille ja välipaloille puhtaista luonnon antimista Jyväskylässä.

Modernissa maailmassa yhä useampi pitää etusijalla terveysdieettejä ja puhtaita luonnon antimia ilman lisättyjä lisäaineita, välttäen ylimääräistä sokeria ja rasvaa. Olen myös itse terveellisen ravinnon vahva kannattaja ja haluan osallistua luomaan maailmasta terveellisemmän, mutta tinkimättä sen tarjoamista herkullisista mauista, joten tästä syntyi idea perustaa oma yrikseni ja aloittaa erilaisten marja-, hedelmä-, ja kasvistuotteiden valmistus kunnioittaen luonnollisia makuja. Uskon, että tulevaisuudessa syömme yhä enemmän terveysruokaa, ja että terveellinen ruoka voi myös olla erittäin herkullista!


Hello!

My name is Natalia and I am the founder of the production of healthy snacks "Superfastfood" in Jyväskylä.

In the modern world more and more people give preference to a healthy diet, natural products, exclude excess sugar, fats, and all kinds of chemical additives from their diet and the diet of their children. I want to be not just a spectator , but also active participants of this process. I believe that the future belongs to healthy nutrition, and I also believe that healthy things can be tasty at the same time !!!